and Sports > Mountain biking > Club BTT Céllecs Bici
and Sports > Bicycle tours > Club BTT Céllecs Bici

Club BTT Céllecs Bici

Contact

Secretari del Club Céllecs bici
622 053 045
cellecsbici@vilanovadelvalles.cat
El Club BTT CÉLLECS BICI va néixer l’any 1994, gràcies a la il.lusió d'un grup de Vilanovins i gent d’altres pobles de la rodalia, que en molt bon ambient i esperit aventurer volien fer conèixer l’esport del Mountain Bike, al nostre poble. La nostra voluntat no és pas la de crear un club tancat, tot al contrari, voldríem que tots vosaltres en forméssiu part i ens ajudéssiu a engrandir i millorar aquest gran club dia a dia.
Una constant durant tots aquest anys han estat les sortides dels Diumenges al matí, concentrats al Centre Cultural davant de qualsevol inclemència meteorològica. Sempre hi ha algú que està disposat a sortir faci fred o calor, amb pluja o vent, sigui hivern o estiu. La constància ha estat sempre la força del nostre club. Una altre standard del nostre club, han estat les sortides "especials". Una o dues anuals de cap de setmana (amb la família o només els que pedalem) a indrets més o menys allunyats tals com el Ripollès, el Baix Ebre, el Priorat, la Cerdanya; fins hi tot n’hi ha que han anat a fer el camí de Santiago. La resta de sortides especials solen ser de Diumenge al matí, on pugem les bicis al cotxe o al tren i ens anem lluny a conèixer altres paratges, indrets i sobretot altres cultures gastronòmiques . La freqüència d’aquestes sortides acostuma a ser trimestral.
Actualment som uns trenta cinc socis formant part del club, dels quals,n’hi ha cinc que són bastant jovenets, això significa que la nostra intenció és mimar a la cantera perquè serà el futur de nostre club. Som molts els que ens estimem la bici i no voldríem deixar-nos a ningú sense col·laborar en aquesta tasca tant gratificant.

Addresses and schedules

Club BTT Céllecs Bici
Ronda de l'Eixample, 87, 08410 VILANOVA DEL VALLÈS, Espanya 
Gmap
See map